Webfejlesztési Ügynökség – mi ez?

Weboldal szerkesztés

A webfejlesztő ügynökségek olyan vállalkozások, amelyek weboldalak létrehozására specializálódtak az ügyfelek számára. Sokféle szolgáltatás áll rendelkezésükre.

A webfejlesztő ügynökségek szolgáltatások széles skáláját kínálják, beleértve a weboldal tervezést, tartalomkészítést, SEO-t (keresőoptimalizálás), közösségi média marketinget és még sok mást.

Weboldal tervezés és fejlesztés

A webfejlesztő ügynökségek általában különféle szolgáltatásokat nyújtanak a sikeres online üzlet felépítéséhez. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a weboldal tervezést, a tartalomkészítést és -kezelést, a keresőoptimalizálást, a közösségi média marketinget, az e-mail marketinget és egyéb kapcsolódó szolgáltatásokat.

Keresőmarketing (SEM)

Termékei és szolgáltatásai online marketingjének két fő módja van. Az egyik módszert „keresőmarketingnek” (SEM), a másikat „kattintásonkénti fizetésnek” (PPC) hívják. A keresőmarketing magában foglalja a fizetett hirdetések használatát a weboldal népszerűsítésére annak érdekében, hogy olyan látogatókat vonzzon, akikből vásárlókká válhatnak. A PPC azt jelenti, hogy fizetni kell egy reklámcégnek, hogy az embereket közvetlenül az Ön honlapkára küldje, amikor bizonyos szavakat írnak be a keresőbe.

Social Media Management

A webfejlesztő ügynökségek általában SEM és PPC szolgáltatásokat is kínálnak. Egyes cégek azonban csak az egyik vagy másik szolgáltatást nyújtják. Ha úgy dönt, hogy webfejlesztő ügynökséget alkalmaz, győződjön meg arról, hogy megértette, milyen szolgáltatásokat kínál, mielőtt bármilyen szerződést aláírna.

Mobilalkalmazások fejlesztése

A mobilalkalmazások fejlesztésének számos módja van. Ön is létrehozhat egy alkalmazást HTML5, CSS3, JavaScript és más technológiák használatával. Vagy használhat egy webfejlesztő céget, hogy megcsinálja Ön helyett.

Online hírnévkezelés

Az ORM az online hírnév kezelésének folyamata a közösségi oldalakon közzétett negatív megjegyzések figyelésével és az azokra való reagálással. Ide tartoznak a blogok, fórumok és üzenőfalak.